Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Vegetar lasagne med aubergine, spinat, selleri og hytteost - Sund og frisk

Vegetar lasagne

On september 18, 2012

Opskrift på vegetar lasagne

Til denne opskrift på vegetar lasagne, skal du bruge følgende ingredienser:

  • En pakke lasagneplader
  • 3 Dåser flåede tomater
  • 1 Dåse tomatpure
  • 2 Store løg
  • 3 Fed af hvidløg
  • 4 Gulerødder
  • 1 Aubergine
  • 1 Dåse majs
  • ~250 gram Mozarella
  • Basilikum
  • Rasp
  • Salt & peber
  • Evt. mornaysauce eller guacamole
Tilberedning:
  1. Skær auberginen ud i skiver, og steg det på panden.
  2. Skær mozzarella osten i skiver.
  3. Bland tomat, gulerødder, hvidløg, løg, majs og basilikum i en gryde.
  4. Smag til med krydderier, salt og peber.
  5. Derefter er du klar til at fordele retten i et ovnfast fad.
  6. Auberginerne og mozzarella osten bruges som lag i lasagne, og det samme med mornaysauce eller guacamole hvis du bruger dette.
  7. Slut af med rasp, eller eventuelt ost på toppen af lasagnen.
  8. Sæt fadet i en forvarmet ovn på 200 grader, og vent 35 minutter.
  9. Servere retten, eventuelt med noget lækkert brød, eller en frisk salat.
God fornøjelse, med din vegetar lasagne!
vegetar lasagne

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +4 (from 4 votes)
Vegetar lasagne, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>