Vegetar burger
Opskrift på vegetar burger
Til denne opskrift skal du bruge følgende ingredienser:
Til selve bøfferne:
- 2 dåser røde kidneybønner
- 1 løg
- 2 rød peberfrugt
- 40 g valnødder
- 50 g solsikkefrø
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk finthakket frisk persille1 tsk soya
- ½ tsk salt
- 1 tsk olivenolie
- Ca. 1 tsk af disse krydderier: cayennepeber, chili, karry, tørret oregano og basilikum
Tilbehør:
- Salatblade
- Skiveskåret Tomat
- Skiveskåret løg
- Burger dressing/ketchup/sennep/salsa alt efter hvad du foretrækker
Tilberedning:
- Dræn og skyl kidneybønnerne.
- Hak peberfrugt, valnødder, persille, hvidløg og det alm løg.
- Kom dette i en blender sammen med resten af ingredienserne.
- Derefter laver du ~6 flade bøffer af massen, og ligger dem på bagepapir.
- De bages så ved 180 grader, på alm ovn i ca 20 minutter.
Til slut:
Brødene varmes, og vegetar bøfferne kommes i sammen med det sidste tilbehør.
Held og lykke med dine sunde vegetar burgere!

En lækker og sund vegetar burger!
Vegetar burger,
Rigtig lækker burger for os vegetarer.
– Fik det dog kun til 5 “bøffer”, og tilsatte salsa for at gøre burgeren lidt mere spicy
Har fuldt opskriften men de bliver ikke faste uanset hvor længe jeg giver dem i ovnen og har også prøvet på panden med samme resultat. Sucks for det dufter ellers godt
Jeg kan heller ikke få dem til at blive faste?
Men de smager rigtig godt selv om de er lidt flydende;)
Jeg har brugt havregryn, der kan suge lidt og samle farsen. Det virker fint.