Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300
Tjen penge på at teste hjemmesider | Nemme opskrifter - Nem opskrift på pizza, pasta, kylling, svinekød, oksekød samt slankeretter - Nem-opskrift.dk

Tjen penge på at teste hjemmesider

On november 17, 2011

100krMangler du noget at lave, når manden står i ovnen?

Hos Usertribe tilbyder de brugertest til private imod betaling.

Hvis du alligevel sidder og venter på at din kage i ovnen bliver færdig, så findes der en nem måde at tjene penge tilbage til ingredienser. Du kan faktisk tjene op til 600 kr. om ugen på at sidde og besøge andre hjemmesider, og selvom det lyder alt for nemt, så er det faktisk såre simpelt.

For at gøre oplevelsen nemmere og mere optimal for andre besøgende, vil man gerne se hvordan helt almindelige bruger befærder sig på der hjemmesider – på den måde kan man nemlig gøre det nemmere for de næste besøgende at finde de ting som du havde svært ved.

Hvad kræves der af dig som tester?

Som tester kræves det at du har en computer som kan trække et program til at optage din skærm. Dette skal bruges for at sende din færden på hjemmesiden videre til analytikere, som derefter skal se på om de kunne have gjort det nemmere for dig at finde de forskellige varer. Det fungerer nemlig på den måde, at når du bliver accepteret til en test, så får du nogle ting som du skal finde eller på anden måde gøre på de forskellige hjemmesider.

Alt efter hvor svært og kompliceret denne vare eller funktion er for dig at finde, jo mere arbejde har udviklerne med at lave det mere simpelt.

Faktisk så hjælper du fremtidige besøgende til de forskellige webshops, alt i mens at du også tjener lidt gode lommepenge til dig selv. Faktisk kan du på tidspunktet tjene på til 600 kr. om ugen, og hvis man ganger det med 52 uger, som der er på et år, så giver det dig faktisk en mulighed for at tjene på til 32.200 kr. i bedstefald. Dog er det ikke sikkert at du bliver accepteret til alle opgaver, hvis du er fuldstændigt uden for målgruppen.

Når du har lavet dine skærmoptagelser af din færden, så vil de skulle godkendes inden du bliver betalt. Dette sikre at der ikke sidder nogle personer som kun tænker kvantitet, og tager alle opgaver for dem som gerne vil gøre et godt stykke arbejde!

Kom igang idag, og se om det er noget for dig!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Tjen penge på at teste hjemmesider, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>