Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300
Take-away i Århus | Nem-opskrift.dk

Take-away i Århus

Jeg er så heldig at bo i Danmarks dejligste by; Århus.

Når det skal være nemt, eller der kommer et større antal gæster, så foretrækker jeg at bestille mad ude i byen.

Og når det er sagt, så har jeg efterhånden prøvet de fleste catering firmaer. Men meget få af dem kan komme med varm mad til tiden.
De fleste foretrækker at komme og aflevere maden omkring 2 timer før, så den kan stå og blive kedelig inden det skal serveres. Samtidigt er der ofte en masse mad og tilbehør man selv lige skal varme, og det er altså ikke det jeg betaler for når der bestilles mad ude i byen.

Jeg ved godt at det ikke er de dyreste steder jeg har bestilt mad, men jeg syntes alligevel at disse ting skal være i orden.

Nu har jeg dog fundet et nyt sted at bestille min mad fra, et diner transportable der ligger i Hørning, nemlig Michaels Mad & Vin – der har jeg været heldig at få rigtig lækker mad leveret flere gange nu!
Samtidigt er de begyndt at tilbyde take-away på sandwich/smørrebrød samt tapas til rigtigt fornuftige penge (fra 20 kr. pr. kuvert) med 1-2 timers levering, så man slipper for at nuppe en fed og kedelig Pizza fra justeat til 100 kr.

Take away menuen kan du finde her: Take Away i Århus

Så står i og mangler nem og billig mad, i en samtidig høj kvalitet, så hop ind forbi Michaels Mad & Vin!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>