Pasta med kylling
Opskrift på pasta med kylling
For at lave denne opskrift på pasta med kylling til 4 pers., skal du bruge følgende ingredienser:
- 4 stk. Kyllingbryst
- 800 gram. Pasta
- 250 gram. champignon
- 4 dl. Piskefløde
- 2 stk. Tomater
- 2 stk. Hvidløg
- 2 stk. Forårsløg
- 1 stk. Rødt peber
- 1 dl. Rødvin
- ~ 5 stk. Soltørrede tomater(i olie)
- 2 spsk. Paprika krydderi
- Salt & peber
- Olivenolie
Tilberedning:
- Hak hvidløg og snit løg
- Smør kyllingbrysterne ind i paprika
- Rens champignonene og skær hver ud i fire stykker
- Rens peberet for frø, og skær det i firkantede stykker
- Pres de soltørrede tomater for olie, og skær dem i fine stykker
- Skær tomaterne i skiver, og derefter over i halve
- Varm vand op med salt, og en smule olie til pastaen
- Kom lidt olie på en pande og varm den godt op
- Svits nu løg og hvidløg i ca. ½ min.
- Kom så kyllingstykkerne på panden, og brund dem på begge sider
- Skru ned for varmen, og tilsæt også champignon og peberfrugt
- Tilsæt nu tomater, både soltørrede og alm.
- Tilsæt til sidst rødvin, og lad det stege/koge indtil halvdelen af væsken er væk
- Tilsæt nu fløden, og lad det stå og simre til pastaen er klar( ca. 15 min. )
- Smag til med salt og peber, tilsæt evt. bouillon for ekstra smag
- Hæld vandet fra pastaen, og saml det hele i pastagryden, og lad det koge ca. 2 min.
- Retten er nu klar til servering.
Nyd denne ret på kylling og pasta, eventuelt med lidt revet parmesan ost på toppen.

Lækker ret på pasta med kylling!
jeg troede ikke man måtte spise pasta??
Hej Christina.
Det er rigtigt, hvis du tænker på paleo.
Men ikke alle opskrifter her på siden er paleo, de som er, kan du se her: stenalderkost opskrifter