Pasta carbonara
Opskrift på pasta carbonara
For at lave denne opskrift på pasta carbonara, skal du bruge disse ingredienser til 2 portioner:
- 250 gram Spaghetti
- 2 hele Æg
- 50 gram revet Parmesanost
- 1½ dl. Piskefløde 38%
- ca. 65 gram Bacon i skiver
- Salt & peber
- Friske krydderurter
Tilberedning:
- Bacon skæres ud i tynde strimler, og steges for svag varme.
- Tag bacon af når den er færdig, og lad den dryppe af på køkkenrulle.
- Kog pasta i en stor gryde med vand og salt, kog den til den er “al dente”.
- Hæld vandet fra din pasta, og hæld pastaen tilbage i gryden.
- Pisk æg, ost og din fløde i en skål.
- Tilsæt bacon og hæld det hele over den varme pasta i gryden.
- Sæt gryden på svag varme i ca. 1 minut, eller til saucen begynder at være tyk.
- Smag retten til mig salt, peber og tilsæt krydderurter som pynt, og for et frisk pift i smagen.
Retten er nu klar til at nydes.

En lækker portion pasta carbonara!