Pasta carbonara

On september 18, 2012

Opskrift på pasta carbonara

For at lave denne opskrift på pasta carbonara, skal du bruge disse ingredienser til 2 portioner:

  • 250 gram Spaghetti
  • 2 hele Æg
  • 50 gram revet Parmesanost
  • 1½ dl. Piskefløde 38%
  • ca. 65 gram Bacon i skiver
  • Salt & peber
  • Friske krydderurter
Tilberedning:
  1. Bacon skæres ud i tynde strimler, og steges for svag varme.
  2. Tag bacon af når den er færdig, og lad den dryppe af på køkkenrulle.
  3. Kog pasta i en stor gryde med vand og salt, kog den til den er “al dente”.
  4. Hæld vandet fra din pasta, og hæld pastaen tilbage i gryden.
  5. Pisk æg, ost og din fløde i en skål.
  6. Tilsæt bacon og hæld det hele over den varme pasta i gryden.
  7. Sæt gryden på svag varme i ca. 1 minut, eller til saucen begynder at være tyk.
  8. Smag retten til mig salt, peber og tilsæt krydderurter som pynt, og for et frisk pift i smagen.
Retten er nu klar til at nydes.
Pasta carbonara

En lækker portion pasta carbonara!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/5 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 3 votes)
Pasta carbonara, 3.6 out of 5 based on 5 ratings

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>