Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571

Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 571
Meatza pizza opskrift til paleo og stenalderfolk - Kødbund á la pizza

Meatza – kød pizza

On november 1, 2012

Meatza: Kød-pizza for kød elskere

Ingredienser til Meatza-bund til 4 pers.

  • 600 gram Hakket oksekød
  • 1 Løg
  • 2 Hvidløg
  • 2 Æg
  • 1 spsk Dijonsennep
  • 1 spsk tørret Oregano
  • Urtesalt og peber
  • Ekstra krydderier kan også bruges
  • evt. 1 spsk Loppefrøskaller

Tilberedning af denne Meatza-bund

  1. Løget hakkes fint.
  2. Rør alle ingredienserne godt sammen
  3. Lad farsen stå og hvile lidt.
  4. Fordel massen på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 20 min.
Ingredienser til Meatza-topping
  • 200 gram Markchampignon
  • 1 stort Rødløg
  • 1 Hvidløg
  • Frisk timian
  • Urtesalt, peber
  • Tomatsauce
  • Serranoskinke
  • Revet ost.
Tilberedning af Meatza-topping
  1. Skær løget i både og steg dem på panden ved middel varme i lidt olie og frisk timian.
  2. Løgene skal steges bløde eller blanke(ikke brune).
  3. Steg champignonerne ved høj varme i olie, sammen med hvidløg, salt og peber.
  4. Når svampene er godt stegt, blander du de stegte løg i, og varmer det hele sammen.
  5. Hold blandingen varm, imens den færdige meatza-bund smøres med et jævnt lag tomatsauce og får en hurtig tur tilbage i ovnen, indtil osten er smeltet.
  6. Giv serranoskinken en hurtig tur på panden.
  7. Til sidst lægges svampeblandingen og serranoskinken ovenpå bundene, og meatzaen er klar til servering.
Held og lykke med denne lækre opskrift på Meatza!
meatza opskrift

Lækker kød pizza!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.4/5 (9 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +5 (from 5 votes)
Meatza - kød pizza, 4.4 out of 5 based on 9 ratings

7 Svar to “Meatza – kød pizza”

  • Det ser rigtig lækkert ud. Jeg har lige et spørgsmål! Først skriver du, at man skal fordele massen på en bageplade. og til sidst skriver du masserne! Skal jeg lave dem til små “pizzabunde”, 4 stk. eller er det en stor pizza?? Glæder mig til at smage..

    • Hej Christina.
      Ja, det er lige en fejl herfra. Det er en bund til en stor pizza!
      Retter det lige med det samme.

  • Hov, lige en sidste ting.. du har en fantastisk side, nem og lækker at overskue. Kunne bare godt tænke mig en knap når man vil skrive dine lækre opskrifter ud. Se bort for denne besked, hvis jeg har overset sådanne en knap 😉

    • Dejligt med noget feedback – Jeg ser lige om der findes en nem løsning til at få udskrevet opskrifterne :-)

  • Hejsa
    Ser rigtig lækker ud. Har hørt om det, men aldrig prøvet. Kunne være fedt hvis der var en kalorie regning på retten
    :0)

  • Ville det være muligt, at få næringsindholdet ag vide, for sådan en som mig der træner :) ?

  • Rigtig gode opskrifter, men…. Det kunne være super cool med en kalorie beregning på den…

Skriv et svar til Karsten Hjortshøj Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>