Kylling i karry
Ingredienserne til en kylling i karry m. tomat, er følgende:
- Benløs kylling, hakket i stykker
- 1 dåse tomat suppe
- Ingefær-hvidløg pasta – eventuelt bare frisk hvidløg
- Gurkemeje pulver – eller helt almindelig karry
- Rød chili pulver
- Salt
- Olie
- Vand
For at tilberede opskriften, skal du følge denne fremgang:
- Find en stor skål, og tilsæt kyllingen ingefær-hvidløg pasta, rød chili pulver, gurkemeje pulver, salt, olie og mad retten stå og marinere i ½ til en hel time.
- Du kan også lave det dagen før, ligge det hele i en pose – og lade det stå natten over.
- Varm en gryde op med olie, kyllingen og tomat-suppen.
- Hæld en smule vand til, og få retten op at koge.
- Alt efter hvor stor en portion du har lavet, skal retten koge i ca. 10 minutter. Tag eventuelt et stykke kylling op, og se om det er færdigkogt.
- Denne opskrift er meget skalerbar, og du kan tilsætte krydderier og kød efter hvor stor en portion, og hvor stærk din kylling i karry skal være.
- Kog eventuel lidt ris til retten.
OBS: Er du vegetar, kan du erstatte kyllingen med gulerødder eller andre grøntsager.
Held og lykke med denne opskrift på kylling i karry

Kylling i karry opskrift
Kylling i karry,