Kylling i karry

On januar 21, 2014

Ingredienserne til en kylling i karry m. tomat, er følgende:

  • Benløs kylling, hakket i stykker
  • 1 dåse tomat suppe
  • Ingefær-hvidløg pasta – eventuelt bare frisk hvidløg
  • Gurkemeje pulver – eller helt almindelig karry
  • Rød chili pulver
  • Salt
  • Olie
  • Vand

For at tilberede opskriften, skal du følge denne fremgang:

  1. Find en stor skål, og tilsæt kyllingen ingefær-hvidløg pasta, rød chili pulver, gurkemeje pulver, salt, olie og mad retten stå og marinere i ½ til en hel time.
  2. Du kan også lave det dagen før, ligge det hele i en pose – og lade det stå natten over.
  3. Varm en gryde op med olie, kyllingen og tomat-suppen.
  4. Hæld en smule vand til, og få retten op at koge.
  5. Alt efter hvor stor en portion du har lavet, skal retten koge i ca. 10 minutter. Tag eventuelt et stykke kylling op, og se om det er færdigkogt.
  6. Denne opskrift er meget skalerbar, og du kan tilsætte krydderier og kød efter hvor stor en portion, og  hvor stærk din kylling i karry skal være.
  7. Kog eventuel lidt ris til retten.

OBS: Er du vegetar, kan du erstatte kyllingen med gulerødder eller andre grøntsager.

Held og lykke med denne opskrift på kylling i karry :-)

kylling-i-karry

Kylling i karry opskrift

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Kylling i karry, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>