Kokos kylling
Opskrift på Kokos kylling
Til denne kokos-kylling-opskrift skal du bruge følgende ingredienser:
- 500 gram kyllingbryst, uden skind
- 1/4 kop Mandel mel
- 1/4 kop Revet kokosnød
- 1/8 tsk havsalt
- 1 Æg
- 2 spsk. Kokosolie
Tilberedning:
- Bland mandelmel, revet kokosnød og havsalt sammen i en skål.
- Ægget piskes i en separat skål.
- Dyp kyllingbrysterne i ægget og rul dem i den tørre blanding.
- Varm en stegepande til over medium varme og tilsæt kokosolie.
- Steg kyllingen indtil den er gennemstegt.
- Hvis skorpen begynder at brune, og din kylling endnu ikke er fuldt gennemstegt (dette vil afhænge af størrelsen på kyllingbrystet), kan du tage dem af panden og lægge dem i ovnen på en bageplade ved 175 grader i 5-10 minutter dækket med folie.
Håber at du vil nyde denne paleo opskrift på kokos-kylling!
Retten kan serveres med en lækker salat!

Frisk kokos kylling!
Kokos kylling,
Når I skriver revet kokos er det så noget man selv river eller kan det købes revet?
Kokosolie er det stift, da jeg ikke har kunnet finde det i flydende form?
Vi har ikke de mest velasorterede forretninger her i byen og skal man køre hele Nordylland rundt for at handle bliver det noget besværligt.
Hilsen Inger Marie
Revet kokos er kokosmel.
Kokosolie er i fast form ved stuetemperatur, men bliver flydende når det kommer på panden.
Nøjj hvor er den ret bare god 5 stjerner herfra