Kokos kylling

On januar 8, 2013

Opskrift på Kokos kylling

Til denne kokos-kylling-opskrift skal du bruge følgende ingredienser:

  • 500 gram kyllingbryst, uden skind
  • 1/4 kop Mandel mel
  • 1/4 kop Revet kokosnød
  • 1/8 tsk havsalt
  • 1 Æg
  • 2 spsk. Kokosolie

Tilberedning:

  1. Bland mandelmel, revet kokosnød og havsalt sammen i en skål.
  2. Ægget piskes i en separat skål.
  3. Dyp kyllingbrysterne i ægget og rul dem i den tørre blanding.
  4. Varm en stegepande til over medium varme og tilsæt kokosolie.
  5. Steg kyllingen indtil den er gennemstegt.
  6. Hvis skorpen begynder at brune, og din kylling endnu ikke er fuldt gennemstegt (dette vil afhænge af størrelsen på kyllingbrystet), kan du tage dem af panden og lægge dem i ovnen på en bageplade ved 175 grader i 5-10 minutter dækket med folie.

Håber at du vil nyde denne paleo opskrift på kokos-kylling!

Retten kan serveres med en lækker salat!

kokoskylling

Frisk kokos kylling!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Kokos kylling, 3.8 out of 5 based on 4 ratings

3 Svar to “Kokos kylling”

  • Når I skriver revet kokos er det så noget man selv river eller kan det købes revet?
    Kokosolie er det stift, da jeg ikke har kunnet finde det i flydende form?
    Vi har ikke de mest velasorterede forretninger her i byen og skal man køre hele Nordylland rundt for at handle bliver det noget besværligt.

    Hilsen Inger Marie

    • Revet kokos er kokosmel.
      Kokosolie er i fast form ved stuetemperatur, men bliver flydende når det kommer på panden.

  • Nøjj hvor er den ret bare god 5 stjerner herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>