Hjemmelavet pesto

On marts 6, 2013

Opskrift på hjemmelavet pesto

Til denne opskrift på hjemmelavet pesto skal du bruge følgende ingredienser.

  • 2 kopper med friske basilikums blade
  • 1/2 kop kvalitets jomfru olivenolie
  • 1/2 kop parmesan ost (valgfri)
  • 1/3 kop pinjekerner (Cashew- og valnødder kan også bruges)
  • 3 hakket hvidløgsfed
  • Salt og peber til at smage til

Tilberedning:

  1. Put basilikum, hvidløg og nødder i en food processor, og blend indtil alting er godt hakket.
  2. Tilsæt nu olivenolie og parmesan, og blend igen indtil det er helt blendet.
  3. Smag til med salt og peber, indtil det har den smag du ønsker.
  4. Din hjemmelavede pesto er bedst når den er frisk, så lav den helst før det samhørende måltid.
  5. Du kan også nemt fryse din pesto ned. Og her er det nemt at bruge isterningbakker, da du så kan tage lidt op ad gangen.

Eventuelt:

Din hjemmelavede pesto er super til paleo mad, da stenaldermad godt kan blive lidt kedeligt og tørt dagen derpå. Samt koldpresset olie er tilladt i en paleo kost.

hjemmelavet-pesto

En lækker hjemmelavet pesto!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Hjemmelavet pesto, 3.5 out of 5 based on 2 ratings

Et svar to “Hjemmelavet pesto”

  • Hold da helt op for en omgang hvildløg! 3 fed er alt for meget til denne opskrift… Puttede uden at tænke videre over det bare de 3 fed i, og nu er det bare sindsygt stærkt. Så husk at skrue ned

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>