Hjemmelavet pesto
Opskrift på hjemmelavet pesto
Til denne opskrift på hjemmelavet pesto skal du bruge følgende ingredienser.
- 2 kopper med friske basilikums blade
- 1/2 kop kvalitets jomfru olivenolie
- 1/2 kop parmesan ost (valgfri)
- 1/3 kop pinjekerner (Cashew- og valnødder kan også bruges)
- 3 hakket hvidløgsfed
- Salt og peber til at smage til
Tilberedning:
- Put basilikum, hvidløg og nødder i en food processor, og blend indtil alting er godt hakket.
- Tilsæt nu olivenolie og parmesan, og blend igen indtil det er helt blendet.
- Smag til med salt og peber, indtil det har den smag du ønsker.
- Din hjemmelavede pesto er bedst når den er frisk, så lav den helst før det samhørende måltid.
- Du kan også nemt fryse din pesto ned. Og her er det nemt at bruge isterningbakker, da du så kan tage lidt op ad gangen.
Eventuelt:
Din hjemmelavede pesto er super til paleo mad, da stenaldermad godt kan blive lidt kedeligt og tørt dagen derpå. Samt koldpresset olie er tilladt i en paleo kost.

En lækker hjemmelavet pesto!
Hjemmelavet pesto,
Hold da helt op for en omgang hvildløg! 3 fed er alt for meget til denne opskrift… Puttede uden at tænke videre over det bare de 3 fed i, og nu er det bare sindsygt stærkt. Så husk at skrue ned