Fastelavnsboller
Opskrift på fastelavnsboller
Til denne opskrift på fastelavnsboller skal du bruge følgende ingredienser. Portionen passer til ca. 12 personer:
- 500 g. Hvedemel
- 125 g. Margarine
- 25 g. Gær
- 2,5 dl Sødmælk
- 1 dl Sukker
- 1 Æg
- 1,5 tsk. Salt
- 0,5 tsk. Stødt kardemomme
- ½ Æg til pensling
Tilberedning:
- Start med at varme mælken op til ca. 37 grader.
- Pisk æg, mælk, gær, salt og kardemomme.
- Hæld melet i og tilsæt derefter margarinen.
- Dejen æltes nu godt sammen.
- Lad dejen hæve i ca. 10 minutter, så de opnår dobbelt størrelse.
- Form nogle små boller, og lad dem igen hæve i 10 minutter.
- Pensel bollerne med æg, når de er færdige med at hæve.
- Til sidst bages bollerne i en 225 grader forvarmet ovn i ca. 10-15 minutter.
Eventuelt:
For en lidt mere sød og saftig fastelavnsbolle kan du lave en omgang glasur (flormelis+vand) og pynte fastelavnsbollerne med det.
Håber at du vil nyde denne opskrift på lækre fastelavnsboller.

Fastelavnsboller til børnefamilien!
Fastelavnsboller,
Det er nogle vanvittig gode fastelavnsboller!! Kan kun anbefale dem