Chili con carne

On december 28, 2015

Opskrift på Chili Con Carne til 4 personer

Opskriften er lavet i kølvandet på at vi fik en super lækker aftensmad leveret fra Michaels Mad & Vin hvor de havde lavet Chili Con Carne.
Maden var super god, men jeg fik lyst til at selv lege lidt med ingredienser og krydderier. Så her følger min lidt anderledes opskrift.

Du skal bruge følgende ingredienser:

  • 500 gram hakket oksekød (ikke for mager, gerne omkring 10%)
  • 500 gram finthakket løg
  • 1 dåse økologiske flåede tomater
  • 1 dåse hvidebønner i tomatsauce
  • 1 dåse kidney bønner i hot/mexicansk sauce
  • 70 gram tomatpure
  • 3 tsk. stødt chilipulver
  • Salt og peber til at smage til med

 

Sådan gør du:

  1. Brun kødet i en gryde – brug gerne lidt olie, det giver en lækker effekt i maden
  2. Hak løgene fint og tilsæt disse når kødet er brunet
  3. Tilsæt de flåede tomater og tomatpure
  4. Tilsæt nu bønner i den mængde som du foretrækker
  5. Lad gerne retten stå og simre i en lille time, eller lav den dagen før for at smagen kan trække godt ind

Eventuelt serveres retten med creme fraiche og cheddar som tilbehør.

chili-con-carne

 

 

 

 

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Chili con carne, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>