Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1190

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300

Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/nem-opskrift.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall-2/wordpress-firewall-2.php on line 300
Batterier til bærbare computere | Nemme opskrifter - Nem opskrift på pizza, pasta, kylling, svinekød, oksekød samt slankeretter - Nem-opskrift.dk

Batterier til bærbare computere

On oktober 23, 2011

baerbar-batterierEn af de ting som jeg altid har haft svært ved, er at bikse med computeren når der er problemer. Og desværre er det sådan at meget elektronik bliver lavet så det ikke holder mere end ca. 2 år, sådan at de kan blive med at sælge nye produkter til os forbrugere.

Men jeg er en af de lidt mere nærige brugere, og det gør at jeg altid prøver at kigge efter den nemmeste og billigste løsning når jeg har problemer. Når det er sagt, så i dette tilfælde er det et batteri til en bærbar computer, hvor den bærbare computer sagtens kunne klare de ting som jeg skulle bruge den til, men når man så tog strømmen fra ved kontakten, kunne den kun holde strøm i ca. 10 minutter.

Først overvejede jeg simpelthen at købe en ny computer, da jeg ikke kunne overskue at finde det rigtige batteri, til de rigtige penge. Men faktisk har de hos Bærbar.com en utrolig overskuelig måde at finde batterier på. Den opdeling som du finder på billedet til højre, kan du finde under: Batterier til bærbare på deres shop.

Når det nu er blevet så nemt at finde de reservedele som man mangler, så er det egentligt lige før at jeg tror at jeg selv kan skifte delene, og spare pengene til en helt ny computer.
Jeg har før fået at vide fra kammerater og bekendte, at jeg bare lige skal skifte nogle ram eller hukommelse i computeren, så kan den holde i mange år endnu. Men jeg tror desværre, at den dag jeg sætter en skruetrækker i min computer – så kommer den aldrig til at starte med.

Som denne shop, så har stort set alle andre også livechat på hjemmesiden efterhånden. Det gør det nemt for sådan nogle som mig at spørge om råd. For selvom jeg har fundet det jeg søger, så vil jeg gerne lige være sikker på at det passer i min bærbar, og at jeg har taget det rigtige valg!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>